Comme Dieu wijnimport

Wijnimport
Ik heb een assortiment opgebouwd, waarin wijnen uit veel verschillende wijngebieden van Europa zijn vertegenwoordigd. Dit assortiment bestaat uit wijnen met zeer uiteenlopende stijlen, zodat er voor elke gelegenheid en elke klant wel een wijn tussenzit. Een deel van dit assortiment importeer ik zelf uit Frankrijk, Portugal & Duitsland

Administratie
Ik voer de administratie die nodig is voor het importeren van accijnsgoederen en de benodigde vergunning.

Marketing
Ik heb verschillende marketinguitingen ontwikkeld:

Website – Ik heb een website ontworpen in Photoshop & HTML die past bij de organisatie.
Huisstijl – Passend bij de website heb ik een huisstijl ontwikkeld. Alle uitingen van Comme Dieu worden in deze stijl gemaakt.
Lettertype – Ook heb ik een krijtbordlettertype ontworpen, speciaal voor de organisatie.
Visitekaartje – In deze stijl heb ik een visitekaartje ontworpen.

Wijnproeverijen
Ik organiseer regelmatig verschillende wijnproeverijen. Ik heb hiervoor zelf de invulling bedacht en draag zorg voor de organisatie, de catering & de presentatie. Voorbeelden van deze proeverijen:

  • Wijn-spijsproeverij – Een proeverij in samenwerking met een lokaal restaurant, waarbij de combinatie van wijn & spijs centraal staat.
  • Feestdagenproeverij – Een proeverij waarbij 10 echte feestdagen-hapjes worden geproefd en gecombineerd met verschillende wijnen.
  • Bruiloftsproeverij – Een proeverij op basis van het verhaal van het bruidspaar, met een bijpassende lunch of diner.
  • Assortimentsproeverij – Een proeverij waarin de variĆ«teit van het assortiment goed naar voren komt. Bij elke wijn vertel ik het achtergrondverhaal en bespreek ik de stijl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>